Datorită interesului crescut pentru programele instituțiilor educaționale care fac parte din grupul LINK Educational Alliance, în fiecare an compania LINK group oferă persoanelor cu dizabilități o parte din școlarizarea gratuită care se va desfășura online, prin intermediul platformei pentru studiu la distanță.
 
Școlarizarea gratuită se referă la programele a două instituții educaționale din România sau Moldova: LINK Academy și BusinessAcademy și a trei instituții educaționale din Serbia și Bosnia și Herțegovina: ITAcademy, BusinessAcademy și InternetAcademy. Valoarea acestui program de suport financiar se ridică la aproximativ 50000 EUR.
 
 
Planificăm să extindem programul de suport financiar pe teritoriul a patru țări unde există instituții educaționale LINKgroup: Serbia, Bosnia și Herțegovina, România și Moldova. Numărul burselor internaționale prevăzute pentru concurs este 20, dintre care 8 în Serbia, 6 în Bosnia și Herțegovina, iar în România și Moldova, 6 școlarizări gratuite.

Criterii 

  1. Criteriul de bază și principal pentru alocarea școlarizării este o scrisoare de motivație. Aceasta ar trebui să conțină numele programului de la LINK Academy sau BusinessAcademy pe care ar vrea să-l parcurgă candidatul, apoi o explicație detaliată a motivelor care l-au determinat să concureze, ce dorește să obțină în acest fel și cum crede că acest fapt îi va schimba viața. Decizia cu privire la care candidat va primi bursa se va lua în general pe baza sincerității și a motivelor descrise. 
  2. Condiția este să fie vorba despre o persoană cu dizabilități. 
  3. Candidatul trebuie să aibă domiciliul într-una din cele patru țări menționate: Serbia, Bosnia și Herțegovina, România sau Moldova.

 

Documentația

  1. Scrisoare de motivație – partea principală a documentației pentru concurs 
  2. Dovada dizabilității – adeverință de la medic 
  3. Copie după cartea de identitate 
  4. Copie după diploma de absolvire a învățământului primar, secundar sau superior. 

 

Termen

Concursul pentru Suport financiar 2023/24 este deschis și durează până la 31 octombrie 2023, iar numele câștigătorului va fi anunțat până la data de 6 noiembrie, 2023.

 

Limba în care se face înscrierea

Documentația pentru concurs se poate depune în limba oficială a țării în care se locuiește candidatul sau în limba engleză. 
 
 

Adresa

 
Documentația pentru concurs se trimite la adresa de e-mail scholarship@link-group.eu. În subiectul email-ului trebuie trecute următoarele: Școlarizare gratuită OSI – Serbia, Bosnia și Herțegovina, România sau Moldova (în funcție de țara candidatului).

 

Notificarea cu privire la rezultate

După încheierea concursului, toți candidații care au participat vor primi rezultatele concursului. 

 

Informații

Pentru informații suplimentare legate de concurs ne puteți scrie la adresa de e-mail scholarship@link-group.eu.